ATENȚIE ȘOFERI! Noi RESTRICȚII, pe o rută des circulată. Care sunt variantele de ocolire

Începând cu data de 10 mai, se restricționează circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane și animale vii, pe sectorul DN 68A, Margina – Holdea.

Măsura va fi valabilă până la 10 iulie și a fost luată pentru continuarea lucrărilor de reparații la drumul menționat.

Pentru traficul vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane si animale vii, este obligatorie ocolirea.

𝗣𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗡𝗮̆𝗱𝗹𝗮𝗰 – 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗿𝘂𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗼𝗰𝗼𝗹𝗶𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁:

-A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria

sau

A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.

𝗣𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 – 𝗡𝗮̆𝗱𝗹𝗮𝗰, 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗼𝗰𝗼𝗹𝗶𝗿𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲: A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.

Odată cu instituirea restricțiilor de tonaj și devierea traficului greu, lucrările se vor executa pe tot parcursul zilei, iar zonele aflate în șantier vor fi semnalizate cu semafoare și pe parcursul nopții, circulația desfășurându-se alternativ, pe o bandă.

Fiind un drum în lucru, pentru autoturisme și vehicule de până la 7,5 tone, se mențin restricțiile de viteză, la 30 km/h.

The post ATENȚIE ȘOFERI! Noi RESTRICȚII, pe o rută des circulată. Care sunt variantele de ocolire appeared first on NewsAr.ro.

vezi articolul original aici
Author: Felicia Livia Pădureț
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 07/05/2021
Ora știre: 12:05 PM