Bâlba autorităților lasă UTA fără spectatori, deși clubul era pregătit cu 2000 de teste rapide

Bâlba autorităților, care s-au grăbit să anunțe că începând de astăzi este permis accesul publicului în incinta stadioanelor, fără a pune însă toate lucrurile la punct, lasă UTA fără spectatori la, poate, cel mai important meci al sezonului.

UTA joacă duminică, cu Gaz Metan Mediaș, având nevoie de o victorie pentru a-și continua aventura în Liga I.

Deși clubul UTA a făcut, contratimp, toate eforturile pentru a le oferi fanilor posibilitatea de a fi pe stadion, Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaș cu public.

„Ne pare enorm de rău că nu am reușit să le oferim abonaților noștri ocazia să fie prezenți în tribune la un meci al echipei noastre. Am depus eforturi mari pentru ca acest lucru să fie posibil, alături de Prefectura Arad și de Direcția de Sănătate Publică Arad. Cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Arad și DSP Arad, puneam la dispoziția abonaților gratuit 2000 de teste rapide antigen.
Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaș cu public, invocând lipsa unui ordin comun din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.
Din păcate, ne puteți susține la acest joc doar prin achiziționarea biletelor virtuale (la adresa uta.iabilet.ro).
Nu dăm niciodată înapoi!
”, se arată într-un comunicat de presă al clubului arădean.

The post Bâlba autorităților lasă UTA fără spectatori, deși clubul era pregătit cu 2000 de teste rapide appeared first on NewsAr.ro.

vezi articolul original aici
Author: Orlando Toader
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 15/05/2021
Ora știre: 6:05 PM