„Acum, pot să o spun public! Am avut intenția să cumpărăm de la spanioli!”. Ioan Andone a dezvăluit motivul pentru care nu a preluat-o pe Dinamo

Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, a dezvăluit motivul pentru care nu a preluat formația din „Ștefan cel Mare”, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vara anului trecut, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”. Astfel că echipa este ținută în viață de membrii cotizanți din programul „DDB”.

Dinamo a terminat, actualul sezon de Liga 1, pe locul 5 din play-out.

Ioan Andone a dezvăluit motivul pentru care nu a preluat-o pe Dinamo

„Fălcosul” susține că el și Mircea Lucescu și-au dorit să o preia pe Dinamo de la spanioli, însă, datoriile care se ridică la 38 de milioane de lei, i-au făcut pe cei doi să abandoneze această idee.

„Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu despre situația lui Dinamo. Acum, pot să o spun public. La un moment dat, am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era. Deci nu era problema banilor.

Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro? Sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem?

Unele datorii sunt la Negoiță, să zicem că te duci și te mai acceptă să le eșalonezi. La Negoiță sunt unu-două milioane, nu știu, cam acolo. Păi, nici nu sunt puse alea cu jucătorii spanioli care s-au dus la UEFA. Au de plătit încă doi ani. Deci 38 de milioane (n.r. de lei) are datorii Lotus Internațional, asta e informația mea. Aia e problema. Nu e problema la 500.000 de euro. Aici sunt 7 milioane”, a declarat Ioan Andone, la Digi Sport.

The post „Acum, pot să o spun public! Am avut intenția să cumpărăm de la spanioli!”. Ioan Andone a dezvăluit motivul pentru care nu a preluat-o pe Dinamo appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Olteanu Cosmin
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 9:01 AM