Alice Constantinică s-a topit pe picioare! Cândva era supranumită ”cea mai sexy soție de politician”, acum a ajuns doar o … umbră

Ce se întâmplă oare cu fosta soție a lui Codrin Ștefănescu? Alice Constantinică a avut o apariție îngrijorătoare, într-un parc din București, acolo unde paparazzi CIAO.RO au surprins-o îmbrăcată într-o perche de colanți prin care se vedea că a slăbit extrem de mult. 

Fosta doamnă Ștefănescu a fost surprinsă zilele trecute în timp ce se plimba liniștită prin parc alături de câinele ei. Iar dacă în trecut era supranumită ”cea mai sexy soție de politician”, lucrurile, sau formele mai bine zis, s-au schimbat între timp.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri stretch și cu o bluză roșie cu fermoar, ea a lăsat la vedere un fizic extrem de silfid, care naște puțină îngrijorare, deși starea ei de spirit părea să fie una extrem de bună.

Frumusețea lui Alice Constantinică uitată în căsnicia cu fostul politician Codrin Ștefănescu

Pe vremea când era jumătatea fostului politician, fostul model adora să-și etaleze picioarele de antilopă și bustul atent arhitecturizat de medicul estetician. Între timp, tânăra a adus pe lume un copil, fiul ei și al lui Codrin, însă silueta ei nu a câștigat, din contră, s-a topit.

Acum, departe de focul acestui mariaj nereușit, Constantinică își trăiește povestea de dragoste alături de Cătălin Plapcianu, însă nici acest amor nu pare să o fi împlinit pe diva de altă dată.

Să fie oare vreo enigmă medicală la mijloc?

Articolul Alice Constantinică s-a topit pe picioare! Cândva era supranumită ”cea mai sexy soție de politician”, acum a ajuns doar o … umbră apare prima dată în Ciao.ro.

vezi articolul original aici
Author: ileana.ghinea
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 9:01 PM