Cât de dur e Laurențiu Reghecampf ca antrenor? Unul dintre copiii lui de suflet îl dă de gol: „Am zis că îmi vomit ficații!” + S-a băgat Gigi Becali peste el la FCSB? | VIDEO EXCLUSIV

Adrian Popa, fundașul central în vârstă de 31 de ani de la CS Afumați, a povestit o întâmplare considerată acum amuzantă, de pe vremea când era antrenat de către Laurențiu Reghecampf, la Concordia Chiajna.

Crescut în „Ștefan cel Mare”, Adrian Popa a adunat peste 30 de meciuri în Liga 1 pentru Concordia Chiajna, U Cluj și Dinamo.

Acesta a debutat în Liga 2 la Snagov, unde a fost pregătit de către Laurențiu Reghecampf, antrenor care l-a luat apoi cu el la Concordia Chiajna.

Adrian Popa, despre antrenorul Laurențiu Reghecampf

Fundașul care a înscris unicul gol în poarta celor de la CSA Steaua în meciurile de la barajul pentru promovarea în Liga 2 își amintește perfect atmosfera bună pe care o crea Laurențiu Reghecampf la echipele pe care le antrena.

De asemenea, acesta își amintește, acum cu amuzament, și de antrenamentele dure făcute în colaborare cu preparatorul fizic Thomas Neubert.

„Eram toți o familie la Snagov. Mâncam împreună dimineață, la prânz. Eram tot timpul împreună. Într-adevăr, Laurențiu Reghecampf era un antrenor la început de drum atunci, dar s-a văzut din primul minut că are multă calitate și că va face performanță. Cred că a demonstrat asta și la Snagov, și la Chiajna, și la Steaua (n.r. FCSB), și peste tot pe unde s-a dus. Nu cred că poate să pună cineva la îndoială lucrul ăsta.

A luat 11 jucători de la Snagov când a plecat la Chiajna. Chiar am reușit să ne salvăm de la retrogradare. Când ne-am dus noi, aveam 11 puncte, iar când am terminat aveam vreo 42.

Eram în cantonament la Izvorani cu Chiajna și atunci era și Tommy Neubert cu noi. Am avut un antrenament fizic de am zis că îmi vomit ficații și la un moment dat a zis Reghe: «Nu mai poți să alergi? Te duci acasă! Gata, te lași! Cine nu mai poate, acasă!». Te ambiționa ca să duci la bun sfârșit antrenamentul. Nu pot să uit chestia asta niciodată. Alergi și vomiți, nu contează! (n.r. Erau jucători care chiar vomitau?) Li se mai făcea rău, dar uite că ne-a prins bine și în toată perioada în care am fost cu el, nu am fost accidentat, nu am avut niciun fel de problemă. Chiar ne-au prins bine antrenamentele alea”, a spus Adrian Popa, în exclusivitate pentru ProSport.

S-a băgat Gigi Becali peste Laurențiu Reghecampf?

Recent, Gigi Becali a declarat că Victor Pițurcă a fost singurul antrenor peste care nu s-a băgat la echipă. Totuși, Adrian Popa îl cunoaște bine pe Laurențiu Reghecampf și este convins că acesta nu ar fi acceptat implicarea patronului.

„Eu nu cred. Cred că Reghe a ajuns la un nivel la care poate să aibă un dialog foarte bun cu patronul clubului, cu orice patron. Are o filosofie prin care își spune punctul de vedere și își și impune punctul de vedere. A, că ascultă și alte păreri, da, ok, dar nu o să facă niciodată schimbări că îi spune unul sau altul. Niciodată! Pentru că până la urmă cine răspunde de rezultate? Antrenorul, nu? Pe cine dă afară? Pe antrenor. Atunci, nu poți să faci lucrurile astea”, a spus Adrian Popa.

Cel mai bun sfat de la Laurențiu Reghecampf

Adrian Popa a colaborat cu antrenori precum Marius Șumudică, Ionel Ganea, Flavius Stoican și Gigi Mulțescu, însă cel mai apropiat de el a fost Laurențiu Reghecampf.

Întrebat care e cel mai bun sfat pe care l-a primit de la antrenor, fundașul a explicat: „Am petrecut mult timp cu Laurențiu Reghecampf și mi-a zis că aceste calități pe care le am sunt foarte greu de găsit, dar trebuie să mă țin eu de treabă și să nu am ghinioane. Altfel, nu ai cum. Dacă nu ești disciplinat și pe drumul tău, e foarte greu”.

The post Cât de dur e Laurențiu Reghecampf ca antrenor? Unul dintre copiii lui de suflet îl dă de gol: „Am zis că îmi vomit ficații!” + S-a băgat Gigi Becali peste el la FCSB? | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: andreea.visu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 6:02 PM