Ce religie are Anca Serea! “Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că…”

Multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului ce religie are Anca Serea. Acum, însă, a venit momentul destăinuirilor, astfel că soția lui Adi Sînă, alături de care are o familie superbă, a răspuns acestei întrebări. Au existat și persoane care îi spuneau că ar fi sectantă. Iată care este adevărul!

Are vârsta de 40 de ani, are o familie frumoasă, cu șase copii, și un soț care îi este alături mereu! Anca Serea a primit, de-a lungul timpului, întrebări foarte personale, iar acum a decis să răspundă la una dintre ele, aceea fiind: ”Ce religie ai?”. Mai multe persoane i-ar fi spus că ar fi sectantă, iar acum Anca Serea a deslușit misterul.

“Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.

Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris vedeta pe blogul său.

De asemenea, Anca Serea a mai spus: “Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, scrie Cancan.

Cum a fost cucerită Anca Serea. La ce „truc” a apelat Adi Sînă

Anca Serea a mărturisit într-un interviu cum a fost cucerită de partenerul ei de viață, artistul Adi Sînă. S-a lăsat greu, ce-i drept, dar într-un final cântărețul a reușit să-i ajungă la inimă. Luată la întrebări de Maria Gyorfi Tal, fiica Danielei Gyorfi, Anca Serea a mărturisit ce comportament a avut la început tânărul care urma să-i fie partener de viață. Adi Sînă a insistat să primească numărul de telefon al brunetei, până când aceasta l-a scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke. Apoi, artistul i-a cântat o melodie.

”Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu I l-am dat. Și a insistat toată noaptea până I l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea la emisiunea lui Măruță, arată Cancan.

sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Articolul Ce religie are Anca Serea! “Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că…” apare prima dată în Ciao.ro.

vezi articolul original aici
Author: Andreea Voicu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 12:03 PM