Doi tineri au sărit din mers dintr-o mașină care a luat foc pe autostrada A1

Șoferul și pasagera, de 23, respectiv 17 ani, au scăpat cu viață, în această după-amiază, după ce au sărit dintr-o mașină aflată în mers, care a fost cuprinsă de flăcări şi a rămas fără frâne, pe autostrada A1 pe sensul Orţişoara şi Giarmata, în judeţul Timiş, informează Agerpres.

După ce a mai rulat câţiva metri, mașina s-a înfipt într-un parapet.

În imaginile surprinse de un martor pe autostradă, se vede cum flăcările au cuprins toată partea din față a autoturismului.

Potrivit ISU Timiș, șoferul de 23 de ani s-a ales cu un traumatism cranian cerebral deschis, în timp ce fata a scăpat cu câteva zgârieturi la mâini și picioare. Amândoi au fost transportaţi la un spital din Timişoara.

“Cele două persoane care se aflau în maşină le-au transmis pompierilor că au sărit deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor şi au rămas fără frână. Cele două persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital, bărbatul de 23 de ani suferind un traumatism cranio-cerebral deschis, iar pasagera de 17 ani – escoriaţii la nivelul membrelor inferioare şi superioare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de lucru Pişchia, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara şi o ambulanţă SAJ.

Incendiul a fost lichidat, dar maşina a fost afectată în proporţie de aproximativ 90%. 

vezi articolul original aici
Author: Ciobanu Ramona
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 6:03 PM