FC Premiere și AC Luciano s-au calificat în primul tur eliminatoriu al Supercupei României de minifotbal!

Cele mai bune arădene de minifotbal participă în aceste zile la prima competitiție națională post-pandemică. La Baza Tineretului din Oradea, FC Premiere și AC Luciano joacă alături de alte 46 de echipe pentru Supercupa României. Cele două echipe au disputat deja câte două meciuri pe care le-au încheiat cu rezultate identice: 1-1, după care s-au impus pe linie la penalty-uri și au trecut de faza grupelor.

În grupa B, FC Premiere a remizat cu Glissando și Camera de Comerț Reșița, Bogdan Burlă marcând în ambele meciuri pentru trupa lui Radu Anca. Acesta contează la Oradea pe:  Ovidiu Pașcalău, Sergiu Pistol, Mirel Arsene, Norbert Varga, Dumitru Copil, George Pirtea, Alexandru Vasinc, Alin Ciornei, Iosif Gherghel, Andrei Topai, Adrian Suslak, Bogdan Burlă și Alin Gligor.

AC Luciano a făcut parte din Grupa C, unde au făcut 1-1 în compania celor de la Gemina Cluj și Reggio Brașov. Sergiu Popa, respectiv Andrei Vasinc au fost marcatorii echipei aliniate de Lucian Hrincu pe Crișul Repede, adică: Sebastian Huțan, Adrian Piț, Iosif Iovu, Andrei Vasinc, Bruno Vasiu, Florin Istrate, Manu Pantea, Sergiu Popa și Renato Ardelean.

Cu câte două puncte acumulate, plus avantajul victoriilor la loviturile de departajare, cele două formații arădene merg în prmimul tur eliminatoriu. AC Luciano o va avea față în față pe Om la Om București, mâine, începând de la ora 10, iar FC Premiere pe La Boltă Alba Iulia, de la ora 12,30.

 

0

0

Articolul FC Premiere și AC Luciano s-au calificat în primul tur eliminatoriu al Supercupei României de minifotbal! apare prima dată în Sportarad.

vezi articolul original aici
Author: manager
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 12:03 AM