Gheorghe Mustață, ironii dure la adresa lui Mihai Stoica: „Nu are voie să ne sune și să se întâlnească cu noi!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, continuă atacurile, de la distanță, la adresa lui Mihai Stoica, deoarece oficialul roș-albaștrilor nu-i mai răspunde la telefon.

Recent, Mihai Stoica a dezvăluit, printr-o postare pe Facebook, că Gheorghe Mustață i-a amenințat pe jucătorii FCSB-ului că le va sparge mașinile.

„A amenințat însă că va da cu torțe ca să ne suspende terenul, a menționat câte ceva prin bannerele pe care le-a pus pe garduri lângă bază, a sunat jucătorii și le-a spus că o să le spargă mașinile. Cel puțin așa mi-au zis mie jucătorii”, se arată în mesajul lui Mihai Stoica, de pe Facebook.

Gheorghe Mustață, ironii dure la adresa lui Mihai Stoica

Liderul galeriei lui FCSB susține că Mihai Stoica nu mai dorește să comunice cu acesta. În mod ironic, Gheorghe Mustață a declarat faptul că oficialului de la FCSB îi este interzis să vorbească, cu suporterii echipei.

„Nu am ceva cu băiatul, am înțeles că e un om, dar a greșit mult și el. Când știi că este un conflict între suporteri și conducere, când știi ce galerie vei avea în spate și tu nu vii să vorbești cu noi, nu ne cauți, nu ne bagi în seamă…. 

Asta e problema! Probabil, nu are voie să ne sune și să se întâlnească cu noi. Eu tot aștept ca MM să spună pe cine am anunțat, dar el tace!

Nu vrem gălăgie și conflict, dar nu noi am greșit! Să sune și să vorbim, să fie pace. Am tot sunat, de mi-a venit rău. Nu a răspuns, am înțeles mesajul”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

The post Gheorghe Mustață, ironii dure la adresa lui Mihai Stoica: „Nu are voie să ne sune și să se întâlnească cu noi!” appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Olteanu Cosmin
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 3:02 PM