Ilie Năstase, mesaj special pentru Sorana Cîrstea: „Să o învingă și pe Serena la Roland Garros!”

Sorana Cîrstea a dat lovitura și a ajuns în optimi la Roland Garros, iar Ilie Năstase așteaptă acum ca românca să o învingă chiar și pe Serena Williams.

Fostul mare campion a promis că o va suna pe Sorana după încă un succes important obținut de sportiva noastră la Paris.

Sorana Cîrstea a câștigat 189.000 de euro după ce a învins-o pe Daria Kasatkina (Rusia, 37 WTA) și s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros.

Ilie Năstase pune presiune pe Sorana Cîrstea: „Sper să o învingă și pe Serena Williams”

Tamara Zidansek (Slovenia, 85 WTA) este următoarea adversară a sportivei din Târgoviște, dar Ilie Năstase este deja cu gândul la un posibil duel cu Serena Williams.

Sorana Cîrstea și-a revenit uimitor, a continuat să lovească puternic și a răpus-o pe Daria după o oră și 19 minute de joc, scor 6-3, 6-2.

„Chiar acum voiam să o sun, să o felicit. Nu mă așteptam să fie atât de ușor. O știm pe Kasatkina, e o adversară dificilă. Acum o va întâlni pe Tamara Zidansek. Toate meciurile sunt grele la nivelul ăsta, va fi o tensiune specifică.
Nu pot să spun sigur că Sorana e în cea mai bună formă a carierei. A mai avut turnee bune. Sigur, ultima performanță contează. Sper s-o țină tot așa, să ajungă în fazele finale și să o învingă și pe Serena Williams”, a spus Ilie Năstase, conform GSP.

Sorana Cîrstea își poate egala cea mai bună performanță a carierei în turneele de Grand Slam, sfertul de finală atins tot la turneul parizian, în anul 2009.

The post Ilie Năstase, mesaj special pentru Sorana Cîrstea: „Să o învingă și pe Serena la Roland Garros!” appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: andrei.preotu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 12:01 AM