„Încă un român la Parma?”. Anunțul momentului în presa italiană despre un mijlocaș al naționalei U21

Marius Marin (22 de ani), legitimat în prezent la Pisa, în Serie B, a fost căpitanul naționalei U21 la Campionatul European din această primăvară, iar acum poate deveni coleg cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma.

Marius Marin a bifat 35 de apariții în tricoul lui Pisa și a marcat două goluri. Acum, mijlocașul poate ajunge la proaspăt retrogradata „Parma”.

Totuși, asta nu e tot. Jurnaliștii italieni arată că există un interes pentru Marin și de la două echipe aflate în Serie A: Genoa (clasată pe locul 11 la finalul sezonului trecut) și Verona (locul 10).

„Încă un român la Parma?”. Anunțul momentului în presa italiană despre un mijlocaș al naționalei U21

Totodată, mai este urmărit și de Monza, clubul condus de fostul premier italian Silvio Berlusconi. Monza a ratat promovarea în Serie A la baraj.

„Încă un român la Parma? Marius Marin, mijlocașul de la Pisa și căpitanul naționalei U21 a României, a căpătat multă atenție în Serie A și Serie B”, a fost reacția jurnaliștilor de la parmalive.com.

Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, când avea vârsta de 18 ani. Atunci, Sassuolo l-a transferat, pentru echipa Primavera, de la ACS Poli Timișoara. După trei ani în care a fost sub contract cu Sassuolo, timp în care a fost trimis sub formă de împrumut la Catanzaro și Pisa, formația toscană l-a cumpărat pentru 400.000 de euro.

 

The post „Încă un român la Parma?”. Anunțul momentului în presa italiană despre un mijlocaș al naționalei U21 appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Bucur Răzvan Cristian
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 12:03 PM