Jadon Sancho și Phil Foden au năucit naționala României! Partida în care cei doi puști au dovedit că merită să joace la cel mai înalt nivel | VIDEO

Înaintea partidei amicale dintre Anglia și România, Federația Română de Fotbal a postat un clip video, din urmă cu cinci ani, în care Jadon Sancho și Phil Foden marcau trei goluri în poarta naționalei țării noastre.

În prezent, Jadon Sancho evoluează pentru Borussia Dortmund, iar Phil Foden pentru Manchester City.

Meciul amical dintre Anglia și România va avea loc duminică, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Jadon Sancho și Phil Foden au năucit naționala României

Partida, de care amintește FRF, datează din 2016. Aceasta a avut loc, la Buftea, între România U17 și Anglia U17, la Turul de Elită. Confruntarea a fost câștigată de oaspeți, 0-3, iar marcatorii golurilor au fost Jadon Sancho și Phil Foden, vedetele, din prezent, de la Borussia Dortmund, respectiv Manchester City.

Phil Foden a fost cel care a deschis tabela de marcaj, în minutul 1. Apoi a înscris din nou, în minutul 13, ducând scorul la 2-0 pentru Anglia. În repriza secundă, Jadon Sancho a stabilit scorul final, 0-3, după ce a marcat din penalty.

În partida respectivă, pentru România, au jucat Screciu, Politic sau Sefer. În timp ce, pentru englezi, au evoluat mai multe nume, care, în prezent, sunt cunoscute la nivel internațional, cum ar fi Foden, Sancho, Hudson-Odoi, McEachran sau Smith-Rowe.

The post Jadon Sancho și Phil Foden au năucit naționala României! Partida în care cei doi puști au dovedit că merită să joace la cel mai înalt nivel | VIDEO appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Olteanu Cosmin
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 05/06/2021
Ora știre: 12:03 PM