Răzvan Lucescu și-a stabilit obiectivele la PAOK: „Dubla din nou și grupele Champions League”. Cum vrea să revitalize actualul lot

Răzvan Lucescu și-a stabilit deja noile obiective la PAOK, în cel de-al doilea al său mandat de la formația de pe Toumba. Antrenorul român este încrezător că va putea câștiga din nou eventul în Grecia și să acceadă în cea mai importantă competiție intercluburi, Champions League.

Mai mult, acesta a confirmat că are o clauză de reziliere de 7 milioane de euro cu noul său club.

Tehnicianul a revenit în țară după ce a semnat cu elenii și abia așteaptă să înceapă o nouă aventură cu PAOK. Răzvan Lucescu spune că alegerea sa a fost făcută strict emoțional, fără să se gândească la o strategie anume.

Răzvan Lucescu a explicat de ce a ales PAOK: „Am petrecut cei mai frumoși ani din viață”. Obiectivul principal, Champions League

Noul om de pe banca echipei din Salonic a fost încântat de atmosfera în care a fost primit de către fanii greci, dar și oamenii din club.

„Cu multă dragoste și multă speranță la PAOK. Sigur, pot spune că mă oblig, dar până la urmă este o altă aventură, dar a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoși ani din viață. Doi ani extraordinari și asta m-a și făcut să mă întorc. Am fost primit așa cum și trebuia, cu echilibru și cu căldură în același timp. Atmosferă cu echilibru și căldură, lume care așteaptă de la noi anul acesta să facem lucruri extraordinare și asta înseamnă să câștigi, până la urmă ăsta e scopul nostru, de a fi acolo să câștigăm.

A fost și n-a fost simplă deloc conferința de presă. Îmi doresc campionatul, dubla din nou. Grupele, ne gândim acum la ceea ce este acum, Conference League. Pentru Champions League trebuie să trecem prin câștigarea campionatului. Anul acesta luptăm pentru a câștiga campionatul. Am ales PAOK pentru că a fost o decizie de suflet. Eu alegerile pe care le fac nu o fac cu o strategie, ci emotional”, a declarat Răzvan Lucescu pe aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din Grecia.

Fanii lui PAOK sunt încântați de revenirea lui Răzvan Lucescu. Antrenorul român este considerat cel mai de succes tehnician din istoria clubului

 

Răzvan Lucescu vrea să revitalizeze lotul. Încrederea e cuvântul de bază în noul său mandat la PAOK

Antrenorul de 52 de ani a recunoscut că are o clauză de reziliere de 7 milioane de euro cu PAOK și spune că se va focaliza pe succesele echipei pentru următorii trei ani.

Întrebat dacă va face transferuri importante în această vară, Răzvan Lucescu s-a limitat în a afirma că dorește să ridice valoarea lotului prin a oferi încredere jucătorilor pe care îi are la dispoziție.

„Am făcut-o public, deci înseamnă că aceasta este clauza, da. Din partea mea către club, dacă plec. Dar nu gândesc așa, eu când mă duc într-un loc mă gândesc să stau cât mai mult și să am rezultate. Un antrenor care nu are rezultate va fi obligat să plece, e clar, dar eu nu mă gândesc la acest lucru, îmi doresc ca acești trei ani să fie plini de succese și să stau bine de tot acolo. Sunt un antrenor care întotdeauna a lucrat cu ceea ce a găsit, ce a avut la dispoziție

Dacă există loc de îmbunătățire, dacă nu, eu ca antrenor sunt obligat să dau acestui grup o valoare mai mare și această încredere extraordinară, pentru că în viață pentru a reuși ai nevoie de încredere”, a mai adăugat tehnicianul.

The post Răzvan Lucescu și-a stabilit obiectivele la PAOK: „Dubla din nou și grupele Champions League”. Cum vrea să revitalize actualul lot appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: George Nistor
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 06/06/2021
Ora știre: 12:01 AM