Cea mai bună echipă a sezonului 2020/21 a fost lansată în FIFA 21! Jucătorii au statistici impresionante și ajung să valoreze peste 3 milioane de monede

Evenimentul Team Of The Season a reușit să „cucerească” gamerii de FIFA 21, devenind astfel unul dintre cele mai apreciate evenimente din această ediție a jocului. Timp de o lună de zile, Electronic Arts a reușit să transforme lumea din Ultimate Team, oferindu-le gamerilor tot felul de carduri și evenimente speciale.

Fiecare ligă a primit atât o echipa a sezonului (TOTS), cât și o serie de SBC-uri și diferite carduri gratuite. Astfel, campionate precum eLa Liga, ePremier League, eBundesliga și multe altele, s-au bucurat de jucători ce ating rating-uri de 90+.Bineînțeles, cardurile vin și la un preț pe măsură. Pentru acest eveniment, utilizatorii s-au pregătit din timp și au păstrat multe pachete promoționale în speranța că vor obține un astfel de jucător.

Odată introduși în pachete, jucătorii au putut fi obținuți atât de pe piața de transfer, cât și în promo packs și diferite SBC-uri care vă asigurau un jucător TOTS dintr-o anumită ligă.

Acum, dupa ce toate campionatele au primit echipa TOTS, Electronic Arts a lansat și cea mai bună echipă a sezonului, formată din cei mai buni jucători ai fiecărei etape. Ca și în alte ediții ale jocului, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se află printre cei mai buni jucători ai evenimentului.

Pe poziția de ST (atacant), Messi are o viteză de 91, un șut de 99, pasă de 96 și dribling de 99, devenind astfel unul dintre cei mai buni jucători din FIFA 21. Cristiano Ronaldo are o viteză de 95, un șut de 99, pasă de 90 și dribling de 95.

Cea mai bună echipa a sezonului 2020/21 în FIFA 21!

⦁ GK: Jan Oblak 96- rated (Atlético de Madrid)
⦁ LB: Theo Hernández 92-rated (Milan)
⦁ CB: Stefan de Vrij 92-rated (Internazionale)
⦁ RB: João Cancelo 91-rated (Manchester City)
⦁ CDM: Joshua Kimmich 96-rated (Bayern de Munique)
⦁ LM: Jonathan Bamba 92-rated (Lille)
⦁ CM: Kevin De Bruyne 96-rated (Manchester City)
⦁ CAM: Bruno Fernandes 96-rated (Manchester United)
⦁ RW: Mohamed Salah 96-rated (Liverpool)
⦁ ST: Harry Kane 96-rated (Tottenham Hotspur)
⦁ ST:  Romaelu Lukaku 96-rated (Internazionale)
⦁ ST: Kylian Mbappé 97-rated (Paris Saint-Germain)
⦁ ST: Robert Lewandowski 98-rated (Bayern de Munique)
⦁ ST: Cristiano Ronaldo 98-rated (Piemonte Calcio)
⦁ ST: Lionel Messi 98-rated (Barcelona)

 

The post Cea mai bună echipă a sezonului 2020/21 a fost lansată în FIFA 21! Jucătorii au statistici impresionante și ajung să valoreze peste 3 milioane de monede appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Alin Grigore
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 07/06/2021
Ora știre: 6:02 PM