„Nu se aruncă niciodată pe atac nebunește, doar de dragul spectacolului!”. Mihai Stoichiță, laude pentru Adrian Mutu

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a avut numai cuvinte de laudă pentru Adrian Mutu, noul antrenor al celor de la FC U Craiova.

Adrian Mutu a fost instalat pe banca lui FC U Craiova, după ce Eugen Trică a părăsit formația olteană.

Până acum, Adrian Mutu (42 de ani) a antrenat trei echipe: FC Voluntari, Al-Wahda U21 și România U21.

Mihai Stoichiță, laude pentru Adrian Mutu

Oficialul FRF îl consideră pe Adrian Mutu un antrenor foarte bun și susține că cei de la FC U Craiova vor trebui să aibă răbdare cu el.

„E bine că a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu îi pune pe masă condiții extrem de bune, iar, dacă ai răbdare cu Adi și nu vrei să îți dărâme toate zidurile din prima, atunci o să vedeți unde o să ajungă echipa cu acest antrenor.

Adi Mutu, deși a fost un fotbalist ofensiv, vă garantez că este un antrenor echilibrat. Nu se aruncă niciodată pe atac nebunește, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru între apărare și atac.

Nu o să vedeți niciodată la Adi Mutu că neglijează apărarea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu îi place să vorbească prea mult, ci îi place să muncească. O să vă convingeți la Craiova de toate aceste lucruri.

Eu zic că o să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deși nu o să îi fie deloc ușor. Liga 2 este diferită de Liga 1, iar lotul trebuie întărit foarte mult.

La Craiova este un jucător foarte talentat, iar eu știu că selecționerii sunt cu ochii pe el. Este vorba de căpitanul Albu, cel care este un puști foarte talentat și în mod sigur o să crească mult în valoare cu un antrenor ca Adi Mutu.

Acest puști are multe calități, însă totul depinde doar de el. Și tânârul Popa este un portar de perspectivă, este mai mereu convocat pe la loturile naționale, iar noi îi vom urmări cu atenție pe acești băieți”, a declarat Stoichiță, într-un interviu pentru ediție.ro.

The post „Nu se aruncă niciodată pe atac nebunește, doar de dragul spectacolului!”. Mihai Stoichiță, laude pentru Adrian Mutu appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Olteanu Cosmin
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 07/06/2021
Ora știre: 9:02 PM