„Nu știu ce și-a propus Mirel! Am scăpat ieftin!”. Fost mare internațional, critici pentru selecționerul României după meciul cu Anglia

România a fost învinsă, 0-1, în partida amicală contra Angliei. Dorinel Munteanu, fostul mare component al naționalei, l-a criticat pe selecționerul Mirel Rădoi, pentru tactica din meciul de duminică.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Rashford, din penalty, în minutul 68.

Înfrângerea cu Anglia a reprezentat cea de a patra partidă consecutivă pierdută de România.

Dorinel Munteanu, critici pentru Mirel Rădoi după meciul cu Anglia

Fostul mare internațional este de părere că România a avut noroc, deoarece Anglia ar fi putut câștiga meciul cu un scor mai mare. În plus, Dorinel Munteanu susține că decizia lui Mirel Rădoi de a-l debuta pe Tiberiu Căpușă, în meciul de la Middlesbrough, a fost una greșită.

„Am avut o ocazie, da, dar ei au avut două bare, iar Niță a fost cel mai bun jucător al nostru. Putem spune că am scăpat ieftin, contra unei echipe a Angliei care nu se va regăsi nici în proporție de 50% la Campionatul European.

Nu știu ce și-a propus Mirel la jocul cu Anglia, debuturi sau rezultat. De ce avem mai mare nevoie noi, să debutăm jucători pe bandă rulantă? Să expui jucătorii, precum pe cel care a greșit la gol, Căpușă? Trebuia să jucăm la rezultat, pe noi ne-ar fi ajutat un rezultat pozitiv, chiar și egal ar fi fost foarte bine”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru GSP.

Vlad Chiricheș, declarație optimistă după Anglia – România

La finalul meciului cu Anglia, Vlad Chiricheș a avut o declarație optimistă și a dezvăluit ce i-a transmis fostului său coleg de la Tottenham, Harry Kane.

„Cred că, în seara asta, ne-am ridicat la un nivel foarte bun și am arătat că putem face față Angliei. Sunt patru înfrângeri, dar cred eu că, în seara aceasta, am demonstrat că avem atitudine și să trecem peste eșecul cu Georgia. E clar că a fost un meci greu, o echipa puternică, dar eu cred că ne-am ridicat la valoarea lor și eu sunt mândrul de băieți pentru ce au arătat, în seara aceasta.

Ne-am salutat la începutul jocului (n.r. cu Harry Kane) și i-am urat bafta la EURO. Cred că e un moment bun să plecam de aici, am avut un joc solid, în seara asta, și, dacă o să continuăm așa, eu cred că o să putem să revenim în lupta pentru califcare. Nu m-am gândit la critici, știu că trebuie să ne îmbunătățim jocul pe faza defensivă. Ar trebui să fim mai optimiști și să dăm încredere acestui stil de joc”, a declarat Vlad Chiricheș, la PRO X.

The post „Nu știu ce și-a propus Mirel! Am scăpat ieftin!”. Fost mare internațional, critici pentru selecționerul României după meciul cu Anglia appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Olteanu Cosmin
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 07/06/2021
Ora știre: 9:02 PM