Rapid a anunțat primul jucător care pleacă din Giulești după promovarea în Liga 1

Rapid a început și ea să facă „curățenie” în lot, după promovarea în Liga 1, iar giuleștenii s-au despărțit de Daniel Benzar.

În vârstă de 23 de ani, fratele lui Romario Benzar n-a reușit să se impună în Liga 2, iar în acest an a prins doar 45 de minute în total. Benzar a jucat pentru Rapid în sezonul 2020-2021 doar nouă meciuri și a marcat un gol. Dintre acestea, Benzar a fost titular în două dintre ele, iar în alte șapte a intrat pe parcurs.

Dacă Daniel Benzar n-a mai intrat în planurile Rapidului, giuleștenii pregătesc câteva lovituri pe piața transferurilor, iar Victor Angelescu, finanțatorul clubului, a vorbit despre posibilul transfer al lui Cristi Săpunaru.

Daniel Benzar a plecat de la Rapid. Anunțul oficial al giuleștenilor

Daniel Benzar a ajuns la Rapid în luna august a anului trecut, dar fotbalistul născut la Timișoara a încheiat după mai puțin de un an aventura din Giulești, reușind să marcheze o singură dată.

„Rapid s-a despărțit astăzi de mijlocașul Daniel Benzar (23 de ani), cel care a evoluat în 10 meciuri în tricoul alb-vișiniu, reușind să înscrie o singură dată, în partida cu Viitorul Târgu Jiu, din prima etapă a sezonului trecut”, se anunță în comunicatul oficial postat de giuleșteni.

Daniel Benzar a ajuns la FCSB în 2015, dar Gigi Becali nu l-a simpatizat, iar roș-albaștrii l-au tot împrumutat, la Clinceni, Voluntari și Călărași, iar acum fotbalistul trebuie să-și caute o nouă echipă, după despărțirea de Rapid.

Pentru FCSB, timișoreanul a apucat să joace în 13 partide de Liga 1, în trei dintre ele începând ca titular, și a înscris trei goluri.

The post Rapid a anunțat primul jucător care pleacă din Giulești după promovarea în Liga 1 appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: andrei.preotu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 07/06/2021
Ora știre: 6:02 PM