Un bărbat din Deva a suferit arsuri grave, după ce a incendiat o maşină

Bărbatul a suferit mai multe arsuri după ce a incendiat o maşină ce era parcată pe o stradă din Deva, informează Ziarul Hunedoreanului. Jandarmii şi alţi localnici au venit în ajutorul bărbatului şi au stins flăcările care i-au cuprins îmbrăcămintea, folosind o pătură.

„A fost solicitată prin SNUAU 112 intervenția structurilor specializate, atât pentru acordarea primului ajutor persoanei incendiate, cât și pentru stingerea incendiului. Persoana implicată în eveniment a fost transportată la UPU Deva pentru continuarea intervenției medicale”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara.

Jandarmii au acționat pentru stingerea flăcărilor, folosind o pătură din autoturismul personal, fiind sprijiniți și de către alte două persoane aflate în zonă. Bărbatul a ieșit dintr-un autoturism abandonat cuprins de flăcări, potrivit Ziarului Hunedoreanului.

Incendiul dezvoltat în autoturismul ce părea abandonat a fost stins de pompieri. „După lichidarea incendiului pompierii au concluzionat că acesta a fost generat de o acţiune intenţionată a bărbatului care a suferit arsuri”,

vezi articolul original aici
Author: Dudescu Denisa
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 07/06/2021
Ora știre: 6:03 PM