Ana Porgras, despre cele mai grele momente din cariera sa! „Am avut cam tot ce se poate rupt…”

Ana Porgras a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România. Din nefericire parcursul său în competiţie s-a terminat destul de repede, însă bruneta a reuşit să aducă multe puncte pentru echipa din care a făcut parte. Recent, fosta sportivă a vorbit despre perioada în care făcea gimnastică de performanţă, mai exact despre cele mai dificile momente prin care a trecut la acea vreme.

Ana Porgras este cunoscută datorită performanțelor sale pe care le-a obținut de-a lungul timpului pentru țara noastră. Bruneta a reușit să aducă medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Din nefericire, aceasta s-a retras din activitate din cauza problemelor de sănătate, iar în prezent a devenit manichiuristă.

Recent, bruneta a povestit cât de greu a fost pentru ea să facă performanţă în moementele în care era accidentată.

„Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu.

Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică”a declarat Ana Porgras, într-un interviu pentru VIVA.

Câte intervenții a suferit Ana Porgras?

De-a lungul timpului, Ana a trecut prin două intervenții chirurgicale la menisc şi foarte multe accidentări. Viaţa de sportiv vine la pachet cu reuşite şi împliniri, dar totodată şi cu sacrificii.

„Din fericire, am doar două intervenții chirurgicale la menisc, dar am fost destul de ghinionistă la acest capitol.

Am rămas cu niște sechele, când se schimbă vremea, sau când fac antrenamente mai solicitante la sală, simt că mă doare, dar e ceva ce nu îmi afectează viața. Am avut cam tot ce se poate rupt: mâini, picioare, degete. Accidentările în gimnastică sunt frecvente, este un sport care îți solicită corpul la maximum, indiferent de cât de puternic ești. Este un sport dur”, a mai spus fosta sporitvă, pentru sursa citată.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Ana Porgras, despre cele mai grele momente din cariera sa! „Am avut cam tot ce se poate rupt…” apare prima dată în Ciao.ro.

vezi articolul original aici
Author: Hermina Hagianu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 08/06/2021
Ora știre: 3:02 PM