BREAKING NEWS | Simona Halep revine pe teren: „Am niște vești bune!” La ce turneu și-a anunțat participarea, după accidentarea de la Roma

Simona Halep și-a anunțat participarea la turneul WTA de la Bad Homburg din Germania. Va fi primul turneu la care campioana din Constanța va juca, după accidentarea suferită la Roma.

La turneul de la Bad Hombug vor putea asista până la șase sute de spectatori în fiecare zi. Turneul este de categoria WTA 250 şi va fi dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

Turneul de la Bad Hombug va fi la prima ediție. Ar fi trebuit să se susțină și sezonul trecut, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep revine pe teren. La ce turneu și-a anunțat participarea, după accidentarea de la Roma

Accidentarea suferită de Simona Halep, luna trecută, la turneul WTA 1.000 de la Roma, i-a dat jucătoarei de tenis toate planurile peste cap! Simona a ratat participarea la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), fiind forțată sa stea departe de lumea antrenamentelor aproape două săptămâni.

Simona Halep este acum gata să revină pe teren, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Halep va face tot posibilul pentru a-și apăra titlul la All England Club, în perioada 28 iunie – 11 iulie, așa că a decis să revină pe teren la Bad Hombug.

”Salut! Am niște vești bune să împărtășesc cu voi. Sunt foarte emoționată să vă anunț că voi juca la prima ediție a turneului WTA de la Bad Homburg.

Abia aștept să văd toți fanii în arenă. Ne vedem curând”, a anunțat Simona Halep pe pagina oficială de Twitter.

Turneul de la Bad Homburg se va desfășura între 20 iunie și 26 iunie, pe iarbă. Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova sunt alte nume mari care și-au anuințat participarea la turneul amintit.

The post BREAKING NEWS | Simona Halep revine pe teren: „Am niște vești bune!” La ce turneu și-a anunțat participarea, după accidentarea de la Roma appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Robert Zanfir
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 08/06/2021
Ora știre: 6:02 PM