Iubita noului fundaș de la FCSB e mare fan Manchester United! Ea e bomba sexy cu care vine Stipe Vucur la București | GALERIE FOTO

Stipe Vucur, noul fundaș al FCSB-ului, vine, la București, cu o adevărată bombă sexy, care este fan Manchester United.

FCSB l-a adus pe Stipe Vucur (29 de ani) de la Hallescher, echipă aflată în liga a 3-a din Germania.

Acesta deține dublă cetățenie: austriacă și croată.

Iubita lui Stipe Vucur e mare fan Manchester United

Stipe Vucur se află într-o relație cu o superbă brunetă. Aceștia petrec foarte mult timp împreună, dovadă fiind multitudinea de poze postate pe Instagram.

Visul iubitei lui Stipe Vucur este ca noul fundaș de la FCSB să semneze cu Manchester United, aceasta fiind un fan înrăit a „diavolilor roșii”.

Stipe Vucur a evoluat pentru Hajduk Split, în perioada 2018-2020, și chiar a jucat împotriva FCSB-ului. În 2018, acesta l-a scăpat din marcaj pe Harlem Gnohere, în ultimul minut al prelungirilor partidei retur, din turul 3 preliminar al Europa League, dintre FCSB și Hajduk Split, astfel că „Bizonul” a marcat și a trimis echipa bucureșteană în play-off.

Stipe Vucur, bun prieten cu dinamovistul Steliano Filip

Tot la Hajduk Split, Stipe Vucur a fost coleg cu Steliano Filip, actual jucător la Dinamo. Cei doi sunt foarte buni prieteni, aceștia postând, pe rețelele sociale, mai multe fotografii împreună.

The post Iubita noului fundaș de la FCSB e mare fan Manchester United! Ea e bomba sexy cu care vine Stipe Vucur la București | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Olteanu Cosmin
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 08/06/2021
Ora știre: 3:00 AM