Ofițer de poliție din Constanța, reținut după ce a agresat un bărbat

Incidentul a avut loc, vineri, în apropierea unui bar din Constanța, În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că poliţistul în vârstă de 26 de ani i-a aplicat unui bărbat în vârstă de 55 de ani mai multe lovituri cu piciorul la nivelul capului. Victima a ajuns la spital în stare gravă, iar agentul de poliție a fost reținut, informează ziarul local ReplicaOnline.

„În urma loviturilor, victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat)”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, potrivit ziarului local ReplicaOnline.

De asemenea, autoriățile au precizat că, ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, “cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului”.

Motivația agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual.

Bărbatul reținut în acest caz este ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cu gradul profesional de inspector de poliţie și a fost reținut pentru vătămare corporală.

El  va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

vezi articolul original aici
Author: Dudescu Denisa
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 08/06/2021
Ora știre: 9:03 PM