UTA își ține fanii în joc de glezne: Transferurile există, dar cine e curios să aștepte ziua marii prezentări

Echipa fanion a Aradului se întoarce la treabă peste 6 zile, iar conducerea clubului a confirmat ceea ce ne-a mărturisit antrenorul Laszlo Balint ieri. Și anume că UTA a bătut palma cu „doi-trei jucători, între care unul este eligibil pentru regula Under”.

Chiar asta spune comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului, unul inedit pentru lumea fotbalului profesionist. ”Clubul UTA anunță concretizarea tratativelor cu trei fotbaliști, care au semnat cu echipa noastră. Doi dintre ei sunt mijlocași străini, iar al treilea e fotbalist de bandă Under 21. La solicitările lor, aceștia vor fi prezentați doar în momentul sosirii lor la Arad. Suntem în negocieri și cu alți jucători, pentru a crește valoric lotul cu care vom aborda sezonul 2021-2022 al Ligii I” – scrie uta-arad.ro.

De obicei site-urile oficiale ale cluburilor de pe mapamond sunt menite să lămurească lucrurile nu să le încurce mai rău, sub forma unor ghicitori pentru suporterii pe care pretind că îi respectă. Dacă tot a venit acest comunicat, era normal să se prezinte și achizițiile în cauză cu nume și prenume, altfel nu e decât un afront la adresa celor interesați de soarta echipei arădene. Ceva de genu, e important că știm noi, voi aflați când avem noi chef. Iar presa poate știe, dar vom lăsa clubul să continue ceea ce a început azi, e de datoria sa.

E normal ca fiecare fotbalist să aibă parte de o prezentare, pozele cu impresarii, conducătorii și antrenorul sunt de efect, dar ce legătură are asta cu desecretizarea numelor lor? Cu atât mai mult cu cât a apărut anunțul de azi în care se spune negru pe alb că ei au devenit deja jucătorii UTA-ei. Acei jucători pe care suporterii îi vor încuraja din tribune la vară, exact aceiași suporteri care acum sunt ținuți în joc de gleznă.

Și totul a plecat de la un comunicat neinspirat…

0

0

Articolul UTA își ține fanii în joc de glezne: Transferurile există, dar cine e curios să aștepte ziua marii prezentări apare prima dată în Sportarad.

vezi articolul original aici
Author: manager
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 08/06/2021
Ora știre: 6:04 PM