Cătălin Cazacu, prezentator de televiziune și pompier. În ce ipostaze apare și ce a pățit pe parcursul antrenamentului

Într-un episod al show-ului „CazaCu Muncă Grea” difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea theXclusive, Cătălin Cazacu apare într-o situație cu adevărat neașteptată. Îndrăgitul prezentator e pompier pentru o zi.

Cătălin Cazacu a avut parte de o experiență extraordinară, pe cât de emoționantă, pe atât de dificilă, mai ales că imaginea pe care și-o formase acesta despre luptătorii cu flăcările era cea idealizată, din filmele americane. Însă, adevărații pompieri l-au primit cu brațele deschise să vădă cum este o zi reală din viața lor.

Chiar dacă nu a participat la stingerea unui incendiu adevărat, pentru că nu avea pregătirea necesară, Cătălin Cazacu nu a fost deloc menajat.

„Am făcut un antrenament complet, cu o butelie de oxigen în spate, mi s-a părut extraordinar de greu. Spre sfârșitul zilei mi-au făcut o farsă și mi-au dat o alarmă, să sting un presupus incendiu. Nu mi-am dat seama că puterea furtunului este atât de mare încât a trebuit să mă țină și pe mine cineva. M-a izbit forța apei.

Mi se pare foarte palpitant, nu este o viață plictisitoare, este demn de laudă ce fac ei. Eu simțeam în timpul antrenamentului că nu mai pot, doream să renunț și mi-am dat seama că ei nu au această varianta când viața unui om depinde de ei. Salvarea vieții omenești este cel mai important ghid pentru ei. Am fost impresionat să văd cum trec, în câteva zeci de secunde, de la starea de relaxare în cea de alertă, pregătiți să facă față oricărei situații, atunci când a sunat alarmă de incendiu”, a povestit Cătălin Cazacu.

The post Cătălin Cazacu, prezentator de televiziune și pompier. În ce ipostaze apare și ce a pățit pe parcursul antrenamentului appeared first on Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

vezi articolul original aici
Author: redactor avantaje2
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 09/06/2021
Ora știre: 12:03 PM