Catinca Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale: „Nu există tratament”

Catinca Roman a mers zilele acestea împreună cu sora sa, din nou, la spital cu mama lor. Aceasta a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a Mioarei Roman, a vorbit despre relația cu tatăl său adoptiv și despre fiica sa, Călina.

Potrivit celor de la FANATIK, Catinca Roman a spus în ce stadiu se află boala de care suferă mama ei. Ea și Oana Roman se implică extrem de mult în îngrijirea celei care le-a dat viață și sunt foarte mulțumite de tratamentul special pe care îl primește în clinica unde merge frecvent.

„Mama este, acum, foarte bine. Are aceleași probleme de ceva vreme, dar acum este mai bine. Mama suferă de Parkinson, este o boală degenerativă, nu există tratament. Dar faptul că am internat-o la acel centru a avut efecte bune asupra ei, tratamentul pe care îl urmează ține sub control evoluția bolii”, a declarat Catinca Roman pentru FANATIK.

De curând, Mioara Roman s-a internat din nou, însă doar pentru a face recuperare medicală, recuperare ce s-a dovedit extrem de benefică până acum.

„Mama s-a internat pentru fizioterapie și pentru kinetoterapie. Se văd îmbunătățiri, are o mobilitate mai bună acum”, a mai adăugat Catinca Roman.

Mai mult decât atât, Catinca Roman a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația pe care o are sau mai bine zis, nu o are cu Petre Roman, tatăl său adoptiv. Cei doi au rupt legăturile acum multă vreme și nu și-au mai vorbit.

„Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul unei apropieri, acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete”, a explicat, pentru sursa mai sus menționată, Catinca Roman.

Cât despre relația Oanei Roman cu tatăl său, Catinca a declarat că ele sunt firi diferite și fiecare își gestionează cum crede mai bine relațiile din viața personală.

„Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla”, a mai adăugat fiica adoptivă a fostului premier.

Catinca Roman a vorbit și despre fiica sa, Călina. Aceasta este una dintre concurentele noului sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D și i-ar plăcea să urmeze o carieră artistică sau o carieră în psihologie.

„Momentan, Călina se ocupă de Instagram, este influencer, îi merge foarte bine. Are contracte, se descurcă onorabil. Încă nu a decis spre ce facultate să se îndrepte, ne sfătuim, dar eu nu vreau să o influențez, prefer să decidă ea. Decât să facă o facultate degeaba, mai bine nu o face. Va merge, când va dori, ori pe latura artistică, ori se va orienta spre psihologie. Dar va face ce va simți ea”, a mărturisit Catinca Roman.

The post Catinca Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale: „Nu există tratament” appeared first on Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

vezi articolul original aici
Author: Redactor Avantaje
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 09/06/2021
Ora știre: 6:02 PM