Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată la 22 de ani cu primul copil

Nicole Cherry va deveni în curând mamă. Cântăreața în vârstă de 22 de ani e însărcinată cu primul copil. Acum, aceasta a anunțat sexul bebelușului din burtică într-un mod inedit!

Pe 8 iunie, Nicole Cherry a dezvăluit că este însărcinată. Vedeta a postat în mediul online o imagine cu ea și cu iubitul în care i se vede perfect burtica de gravidă. Cântăreața a făcut atunci și primele declarații pe rețelele de socializare.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a notat ea.

Astăzi, 9 iunie, tot pe internet, tânăra artista a publicat alte două imagini cu ajutorul cărora le-a spus fanilor sexului bebelușului. Va fi mamă de fetiță. Și-a accesorizat pisica cu un batic special pe care scrie „O să am o surioară”.

„O să avem o cireșică”, a anunțat de data aceasta Nicole Cherry.

De câțiva ani de zile, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Florin Popa. Cei doi locuiesc împreună, dar nu sunt căsătoriți.

The post Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată la 22 de ani cu primul copil appeared first on Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

vezi articolul original aici
Author: redactor avantaje2
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 09/06/2021
Ora știre: 9:02 PM