Ofertă bombă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu! Ce răspuns a dat Gigi Becali. Dezvăluirea făcută în direct de Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a făcut o dezvăluire incredibilă în direct la TV. Fostul mare internațional român a fost sunat de impresarul Giovanni Becali, care i-a spus că Gigi Becali are o ofertă de 13 milioane de euro pentru tânărul jucător Octavian Popescu.

Gigi Becali ține foarte mult la Octavian Popescu (18 ani) și anunță că nu vrea să-l dea decât pe o sumă foarte mare. De multe ori, patronul lui FCSB a spus despre fotbalistul său că este „noul Messi”.

Acum, Ilie Dumitrescu a anunțat că Gigi Becali a primit o ofertă uriașă pentru Octavian Popescu, de 13 milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer. Totuși, omul de afaceri a refuzat transferul, în speranța că va obține mult mai mult pe viitor.

Ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu refuzată de Gigi Becali! Ilie Dumitrescu, dezvăluire fabuloasă

Informația i-a oferit-o chiar Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB.

„M-a sunat Giovanni Becali în pauza publicitară. Există ofertă de 13 milioane pentru Octavian Popescu și 15% să rămână la Gigi Becali. Dar el (patronul lui FCSB – n.red) a refuzat!”, a spus Ilie Dumitrescu în direct la Digisport.

 

 

The post Ofertă bombă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu! Ce răspuns a dat Gigi Becali. Dezvăluirea făcută în direct de Ilie Dumitrescu appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Bucur Răzvan Cristian
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 09/06/2021
Ora știre: 9:02 PM