Rețeaua electrică dintre Sebiș și Hodiș va fi modernizată

Rețeaua electrică dintre Sebiș și Hodiș va fi modernizată.

Consiliul Județean Arad a prelungit valabilitatea certificatului de urbanism solicitat de E-Distribuție Banat, necesar pentru modernizarea a 9,5 kilometri de rețea de energie electrică, de la Sebiș la Hodiș. Societatea de distribuire a energiei electrice derulează un proiect de creștere a capacității de distribuție a rețelei pe axul Sebiș-Hodiș, la o putere de 20kV. 

„Răspundem întotdeauna cu promptitudine la orice solicitare, mai ales când e vorba de dezvoltarea localităților din județul Arad. Modernizarea rețelei de electricitate prin creșterea capacității de distribuție înseamnă o putere energetică mai mare și, automat, posibilitatea de a oferi condiții superioare posibililor investitori”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Certificatul de urbanism a fost eliberat, inițial, în 2019, iar E-Distribuție Banat a solicitat prelungirea valabilității Certificatului de urbanism, document necesar pentru întocmirea Documentației Tehnice de obținere a Autorizației de Construire.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

The post Rețeaua electrică dintre Sebiș și Hodiș va fi modernizată appeared first on NewsAr.ro.

vezi articolul original aici
Author: Diana Toader
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 09/06/2021
Ora știre: 12:05 PM