Vestiarul lui Dinamo e „rupt” în două! Mario Nicolae dă din umeri, iar unii jucători nu vor să mai intre în cantonament din cauza neplății restanțelor salariale! | EXCLUSIV

Situația financiară a lui Dinamo este catastrofală, datoriile către fotbaliști și diferiți terți se măresc de la o lună la alta, iar foarte mulți jucători din Ștefan cel Mare au început să ceară ajutorul celor de la AFAN pentru tentativa lor de a-și depune memorii. ProSport a aflat că o parte dintre elevii lui Dusan Uhrin se gândesc serios chiar să nu intre în cantonament dacă nu li se plătesc o parte dintre salariile restante.

DDB-ul a făcut minuni în Ștefan cel Mare, dar situația financiară este acum tot mai dificilă, iar fotbalul pe burta goală este greu de făcut și în sezonul următor. Directorul sportiv al alb-roșilor, Mario Nicolae este din ce în ce mai depășit de situație și nu prea mai are ce explicații să le mai dea jucătorilor, atunci când aceștia se interesează de recuperarea restanțelor salariale. Ba chiar, din cauza problemelor mari cu banii de la Dinamo, Mario Nicolae va aduce acum în Ștefan cel Mare jucători de mâna a treia.

ProSport a aflat că foarte mulți jucători de la Dinamo s-au săturat să tot fie duși cu vorba de Mario Nicolae sau de alți oficiali din club, iar unii dintre elevii lui Uhrin au cerut deja consilierea celor de la AFAN. În acest moment sunt în Ștefan cel Mare jucători neplătiți de aproape cinci luni și nu doresc să suporte această situație.

Vestiarul lui Dinamo e „rupt” în două! Planul intrării în insolvență i-a bulversat terbil pe jucători!

Fanatik a anunțat că la Dinamo se pregătesc deja actele pentru insolvență, iar acest lucru i-a bulversat și mai tare pe jucătorii lui Uhrin. Motivul? Fotbaliștii se consideră trași pe sfoară și de DDB, deoarece în acest moment ei sunt convinși că restanțele salariale, cele pe care le au pe patru-cinci luni, se vor duce pe apa sâmbetei. Este din ce în ce mai sigur că ei se vor trezi înscriși la masa credală, acolo unde au toate șansele să nu își mai recupereze niciodată banii, și astfel au jucat pe gratis la Dinamo din ianuarie și până acum.

În momentul în care au negociat cu cei de la DDB micșorarea contractelor, jucătorii au fost anunțați că dacă vor accepta acest lucru își vor încasa și banii la timp, lucru care nu s-a întâmplat. Însă, niciodată nu li s-a spus de planul de intrare în insolvență, iar jucătorii sunt acum din ce în ce mai mult convinși că după ce Dinamo a primit licența pentru Liga 1 în mod sigur se va derula și această inițiativă.

Reunirea are loc pe 15 iunie, dar unii jucători se gândesc să nu mai accepte să intre în cantonament!

Astfel că, situația financiară de la Dinamo este din ce în ce mai comentată de jucătorii lui Dinamo atât pe grupul lor de WhatsApp, cât și în privat între ei. Unii se gândesc să depună memorii și să nu mai stea să asculte nicio promisiune, dar ProSport a aflat că alții au discutat deja să forțeze și mai tare lucrurile.

Despre ce este vorba? Pe data de 15 iunie Dinamo va avea reunirea. În prima săptămână echipa va sta mai mult ca sigur într-un cantonament la Saftica, iar apoi se preconizează ca alb-roșii vor pleca cel mai probabil într-un stagiu de pregătire în țară, deoarece nu sunt bani pentru un cantonament în străinătate.

Însă, unii dintre jucători sunt deciși să nu accepte să plece în cel de al doilea cantonament programat cel mai probabil în țară, dacă DDB-ul nu le va plăti din restanțele salariale. Totuși, un lucru li se pare ciudat celor nemulțumiți. Acest plan nu este îmbrățișat de toți jucătorii din lot, iar acest fapt i-a băgat pe aceștia la unele idei.

Deși a plecat de la Dinamo, Bejan și-a depus memoriu pentru restanțele salariale.

Bejan este unul dintre fotbaliștii de la Dinamo care nu a mai suportat situația, iar după ce a plecat din Ștefan cel Mare și-a depus de urgență memoriu pentru recuperarea restanțelor salariale. Acesta nu a mai văzut niciun salariu de șase luni.

Ricardo Grigore și Moldoveanu și-au depus și ei memorii, însă cei doi au făcut-o atât pentru recuperarea restanțelor salaraile, cât și pentru a rămâne liberi de contract.

The post Vestiarul lui Dinamo e „rupt” în două! Mario Nicolae dă din umeri, iar unii jucători nu vor să mai intre în cantonament din cauza neplății restanțelor salariale! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Daniel Vlad
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 09/06/2021
Ora știre: 12:02 PM