A apărut cu părul nevopsit și cu mai multe kilograme în plus! Celebra actriță s-a schimbat radical

Jennifer Lawrence e una dintre cele mai iubite și mai apreciate actrițe la nivel internațional. Recent, aceasta a fost surprinsă de fotografi pe străzile din New Orleans la o plimbare cu soțuș. Iată cum arată acum!

Actrița în vârstă de 30 de ani surprindea în urmă cu doi ani la evenimentele de pe covorul roșu. Avea o siluetă de invidiat pe care mereu și-o punea în valoare cu ajutorul ținutelor provocatoare. Purta rochii foarte decoltate, fie scurte, fie transparente, fie decupate în diverse feluri.

Iată că recent, Jennifer Lawrence a apărut cu un look nou, total diferit față de cel pe care îl afișa până acum.

Pe 5 iunie, paparazzi au surprins-o pe străzile din New Orleans alături de soț, dar imaginile au fost făcute publice abia acum. Jennifer Lawrence nu mai poartă părul scurt și deschis la culoare, l-a lăsat să crească și pare că nu se mai vopsește deloc.

Actrița a îmbrăcat o rochie galbenă, foarte mulată pe corp care i-a pus formele în evidență. Se poate observa cu lejeritate că a mai câștigat câteva kilograme.

Jennifer Lawrence, criticată aspru în trecut

Una dintre cele mai tinere actriţe care au câştigat un Oscar (avea 23 de ani când a luat, în 2013, Oscarul pentru rolul principal din Silver Linings Playbook), Jennifer Lawrence s-a confruntat la începutul carierei cu grave probleme legate de aspectul ei fizic.

Producătorii o respingeau, spunându-i că este prea grasă pentru a face carieră la Hollywood. A  fost ameninţată că va fi concediată dacă nu slăbeşte rapid. „Mi-au pus în faţă cele mai nereuşite poze cu trupul meu, spunându-mi să le folosesc ca motivaţie pentru dieta mea”, povesteşte Lawrence, care acum nu mai permite niciunui producător să-i menţioneze cuvântul “dietă”.

Foto: Profimedia – Libertatea, Hepta

The post A apărut cu părul nevopsit și cu mai multe kilograme în plus! Celebra actriță s-a schimbat radical appeared first on Avantaje.ro – De 20 de ani pretuieste femei ca tine.

vezi articolul original aici
Author: redactor avantaje2
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 10/06/2021
Ora știre: 9:01 AM