UTA continuă fără căpitanul său! Rus: ”Am reușit să-mi îndeplinesc visul cu echipa mea de suflet, sufletește voi fi mereu alături de voi!”

UTA a renunțat la serviciile căpitanului său. Arădeanul Ciprian Rus nu va mai îmbrăca tricoul „roș-alb” și în sezonul următor al Ligii 1, deși, inițial, i s-a dat de înțeles că i se va face o ofertă de prelungire a înțelegerii. La revenirea din concediul din Egipt, atacantul de 30 de ani a fost, însă, informat că nu mai intră în planurile staffului tehnic și e liber să-și aleagă o altă destinație.

Aceasta ar putea fi chiar un alt club de Liga 1, poate chiar nou-promovata CS Mioveni. Până una alta, Rus își ia rămas bun de la clubul ale căror culori le-a apărat între anii 2013 și 2016 (în ligile patru, trei și doi) și din 2018 până în prezent (în Liga a 2-a și Liga 1). ”Vreau să mulțumesc băieților din vestiar pentru toată perioada petrecuta împreună în vremuri bune și mai puțin bune, niște băieți cu caracter și dorința de muncă, mă bucur pentru respectul de care am avut parte la nivel de vestiar și de conducere. Mă despart de acest club cu sentimente de mândrie, am reușit sa îmi împlinesc visul cu echipa mea de suflet și ca numele meu să fie trecut cu litere mici în acele pagini de istorie ale clubului lângă care am crescut și mi-a dat satisfacția de a mă simți fotbalist. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor băieților din galerie și nu numai pentru toată iubirea pe care mi-au arătat-o în toți acești ani și căldura pe care am simțit-o în toate momentele mele petrecute sub culorile alb-roșii . Un nou capitol va începe în cariera mea, dar sa nu uitați un singur lucru tot timpul voi fi sufletește ALĂTURI DE VOI” – a fost mesajul postat pe contul său de Facebook, fostul căpitan al „Bătrânei Doamne”.

În primele două ligi ale țării, Rus a evoluat în 126 meciuri pentru UTA, reușind 45 de goluri. Crescut de Atletico Arad, fotbalistul arădean a mai evoluat pentru Voința Mailat, CS Vladimirescu, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași.

4

1

Articolul UTA continuă fără căpitanul său! Rus: ”Am reușit să-mi îndeplinesc visul cu echipa mea de suflet, sufletește voi fi mereu alături de voi!” apare prima dată în Sportarad.

vezi articolul original aici
Author: manager
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 10/06/2021
Ora știre: 8:47 PM