Consilierii județeni din Timiș au votat pentru un nou stadion al Timișoarei de 122 de milioane de euro! Mingea e acum în curtea CNI

Consilierii județeni din Timiș au aprobat prin vot, astăzi, 11 iunie 2021, indicatorii tehnico-economici pentru viitorul stadion al Timișoarei, sau, mai clar spus, au aprobat studiul de fezabilitate. Urmează acum o serie de proceduri de aprobare la Compania Națională de Investiții (CNI), cea care va finanța mare parte a proiectului. Cert acum este că noul stadion care va fi contruit pe locul actualului ”Dan Păltinișanu” va costa 122 de milioane de euro și nu va fi gata până în 2025!

Stadionul va fi fără pistă, așa cum a fost nevoit președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, să accepte după valul de critici creat după ce politicianul a venit cu ideea unei piste de atletism. Încă de miercuri, la ora 15:00, ProSport a solicitat instituției dacă poate confirma că Studiul de fezablitate e gata și să pună publicației la dispoziția randarea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Consilierii județeni din Timiș au votat pentru un nou stadion al Timișoarei de 122 de milioane de euro! Mingea e acum în curtea CNI appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Marius Anghel
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 11/06/2021
Ora știre: 9:02 PM