Marius Mitran îl avertizează pe Ștefan Radu! De ce nu trebuie să plece de la Lazio. „Fanii nu l-ar ierta!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Marius Mitran, cunoscutul jurnalist sportiv și colaborator ProSport, a vorbit despre o posibilă plecare a lui Radu Ștefan la Inter, iar acesta l-a avertizat pe fundașul lui Lazio.

Marius Mitran crede că Radu Ștefan nu ar trebui să facă pasul către Inter, chiar dacă formația din Milano îi poate oferi un salariu foarte mare și acolo ar putea să fie antrenat chiar de Simone Inzaghi.

Totodată, colaboratorul ProSport este de părere că fostul internațional român ar putea avea mari probleme cu suporterii lui Lazio Roma, cei care sunt cunoscuți pentru reacțiile dure la adresa fotbaliștilor care pleacă la rivalele din Serie A.

Marius Mitran îl avertizează pe Ștefan Radu

„Radu Ștefan este un Everest, la fel ca Mircea Lucescu! Noi nu realizăm. Nu are corespondent în fotbalul românesc și încă mai poate să joace. Eu aș fi rămas la Lazio. E limpede că mai mult nu poate juca, iar Inter îmi va da banca de rezerve… Are variante acolo, jucători tineri… Acolo e Simone Inzaghi. El e direct corespunzător de multe dintre selecțiile lui Radu Ștefan la prima echipă. Eu, așa cum văd eu lumea, aș rămâne la Lazio.

E prietenul meu Simone Inzaghi, dar am făcut istorie la Lazio.  Fanii lui Lazio nu l-ar ierta, el e un simbol acolo. Eu cred că el ține cont de asta. Eu nu cred că o să plece, dar singurul motiv ar fi să îi întindă lui Inzaghi o mână de ajutor”, a spus Marius Mitran pentru ProSport LIVE.

Marius Mitran: „Franța arată fabulos!”

Marius Mitran și-a ales și favorita de la EURO 2020. „Spania, Italia, Belgia și Franța. Au echipă… Eu cred că Olanda nu are o apărare care să facă față atacului Franței. Franța arată fabulos. E campioană mondială și cu siguranță își dorește să reușească dubla”, a spus Marius Mitran pentru ProSport LIVE.

The post Marius Mitran îl avertizează pe Ștefan Radu! De ce nu trebuie să plece de la Lazio. „Fanii nu l-ar ierta!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: cornel.popescu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 11/06/2021
Ora știre: 9:02 PM