Strategia de transferuri a FCSB-ului, lăudată. „Nu e haos! E o perioadă în care poți să respiri!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Marius Mitran, colaboratorul ProSport, a comentat în legătură cu strategia FCSB-ului din perioada de mercato din această vară și susține că nu este haos la echipa finanțată de Gigi Becali.

Chiar dacă Gigi Becali a fost refuzat de mai mulți fotbaliști în perioada de mercato din această vară, Marius Mitran este de părere că latifundiarul din Pipera face foarte bine că nu se grăbește să aducă mulți jucători la FCSB de la începutul perioadei de transferuri.

Marius Mitran îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu se grăbească să facă transferuri, toate acestea deoarece perioada de mercato ține până în septembrie și va avea timp să vadă ce posturi trebuie să acopere în următoarele luni.

Strategia de transferuri a FCSB-ului este lăudată de Marius Mitran

„Nu e haos la FCSB și îți zic de ce. Noi mergem pe un proces mai lung, iar perioada de transferuri e până în septembrie, e timp. E mai bine să aștepți, să încerci, să vezi dacă merge ceea ce ai. E timp, ai nevoie de răbdare, să verifici ceea ce se întâmplă.

Sistemul e făcut în așa fel încât echipele de cupele europene să nu întâlnească echipele puternice în primele etape. Au un program încărcat și nu poți să pui CFR – FCSB sau FCSB – Craiova. E o perioadă în care poți să respiri pentru că o să joci cu Voluntari sau o altă echipă care să îți permită să prinzi curaj”, a spus Marius Mitran la ProSport LIVE.

Gigi Becali, refuzat de Andrei Dumiter

Până în prezent, Gigi Becali i-a adus la FCSB pe Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv) și Stipe Vucur (fundaș central), iar Andrei Dumiter, jucătorul lui Sepsi OSK, l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera.

„Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost şi unul Chindriş care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai ştiu eu ce echipe şi unde a ajuns?

Tot aşa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu ştie cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer şi l-a îmbârilgat pe Chindriş să nu vină la noi. Aşa a făcut şi impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoşi, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

 

The post Strategia de transferuri a FCSB-ului, lăudată. „Nu e haos! E o perioadă în care poți să respiri!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: cornel.popescu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 11/06/2021
Ora știre: 9:02 PM