Croazieră tematică pentru fanii serialului „Friends”. Cât costă un bilet la bordul navei

Fanii îndrăgitul sitcom american din anii ’90 „Friends”, tradus la noi „Prietenii tăi”, vor avea ocazia de a pleca într-o croazieră tematică anul viitor, în luna mai, notează CNN.

Organizatorii croazierei nu au nicio legătură cu Warner Bros, compania care deține drepturile asupra serialului, prin urmare, nu vor exista întâlniri cu vedetele show-ului, însă fanii care vor să ia parte la croazieră sunt asigurați că vor exista o mulțime de activități la bord legate de „Friends” care le vor face timpul petrecut pe navă de neuitat, cum ar fi concursurile de costume ale personajelor preferate și concursuri de gătit.

Fanii serialului vor călători la bordul Celebrity Equinox, o navă de croazieră cu o capacitate de aproximativ 2.800 de pasageri, din care lor le sunt rezervate 500 de locuri.

Croaziera va dura o săptămâni, va începe în Fort Lauderdale, statul Florida, și tot acolo se va încheia, escalele de pe traseu fiind stabilite în Key West (Florida), Cozumel (Mexic) și Grand Cayman (Insulele Cayman).

Prețul unui bilet pornește de la 1.700 de dolari/ persoană pentru o cabină interioară și poate depăși 3.000 de dolari pentru o cabină exterioară cu balcon.

Nici în momentele în care nu se vor afla la bordul navei, fanii „Friends” nu se plictisi, dau asigurări organizatorii. În program au fost incluse vizite în pădurea tropicală și grădinile botanice din Key West, un tur al casei scriitorului Ernest Hemingway și o călătorie cu elicopterul peste faimoasa plajă Seven Mile din Grand Cayman.

De asemenea, ei vor putea înota cu delfinii și vor avea degustări de tequila și rom.

Foto: EPA

vezi articolul original aici
Author: Drăghici Ramona
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 12/06/2021
Ora știre: 12:02 AM