Scandal în timpul meciului dintre Turcia și Italia, primul de la Euro 2020: „Vă bateți joc de un așa eveniment!”

Campionatul European a început cu meciul dintre Turcia și Italia, dar o parte dintre telespectatori au fost revoltați de faptul că partida a fost transmisă fără grafica obișnuită.

Cu siguranță, Pro TV a făcut o audiență uriașă cu partida de la Roma, prima de la Euro 2020, însă telespectatorii au făcut scandal, după ce au fost nevoiți să urmărească meciul fără a vedea scorul și minutul, în timp real.

Scandal la primul meci de la Euro 2020: „Vă faceți de râs!”

Scorul și minutul au fost afișate doar după golurile Italiei, însă în rest grafica a lipsit pentru partida de la Roma. Totuși, prima partidă de la Euro 2020 a putut fi urmărită în condiții normale în străinătate.

„Nu vă mai bateți joc de telespectatori, puneți grafica, cu minutul și scorul, sunteți singurii din Europa la care lipsește. Vă faceți de râs în goana după audiență, căci mai mult ca sigur o faceți intenționat”, e unul dintre comentariile de pe pagina de Facebook a lui Mihai Mironică.

„Puneți minutul, scorul, numele echipelor. Vă bateți joc de un așa eveniment”, a tunat un alt telespectator.

„De mâine ne mutăm pe stream-uri”, a amenințat unul dintre cei care urmărește meciul dintre Turcia și Italia.

The post Scandal în timpul meciului dintre Turcia și Italia, primul de la Euro 2020: „Vă bateți joc de un așa eveniment!” appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: andrei.preotu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 12/06/2021
Ora știre: 12:01 AM