Victor Pițurcă speră ca Italia să câștige Euro 2020! A fost impresionat de victoria clară cu Turcia: „E echipa mea preferată!”

Italienii au un fan special în România! Victor Pițurcă speră ca echipa antrenată de Roberto Mancini să câștige Euro 2020.

După victoria clară cu Turcia, fostul selecționer al României a avut numai cuvinte de laudă pentru naționala Italiei, care s-a impus la Roma cu scorul de 3-0.

Partida Turcia – Italia s-a disputat în cadrul Grupei A, din care mai fac parte Elveția și Țara Galilor.

Victor Pițurcă este fanul Italiei la Euro 2020: „Turcii au fost de nerecunoscut!”

Recunoscut pentru stilul defensiv pe care l-a avut și la naționala României, Victor Pițurcă nu se aștepta să vadă trei goluri la Roma, în primul meci de la Euro 2020.

Italia n-a marcat până la pauză, dar a făcut show total în repriza secundă și promite să se lupte pentru câștigarea trofeului.

„De obicei, primele meciuri sunt închise, dar azi turcii au fost de nerecunoscut. Îi știm, sunt adevărați luptători, dar ei s-au apărat cu aproape toată echipa. Chiellini și Bonucci urcau în atac în minutul 90, iar Italia a reușit o victorie extraordinară, cred că sunt foarte fericiți, știu ce înseamnă pentru ei acest rezultat. Au făcut un joc remarcabil, sunt o echipă extrem de puternică, au găsit tot timpul soluții. Italia e echipa mea preferată, cred că va avea un cuvânt de spus la acest turneu final”, a spus Victor Pițurcă, la Pro TV.

„Mă așteptam ca Italia să fie mai cumpătată. O echipă totuși mult mai experimentată, atât pe plan defensiv, apoi experiență și în ofensivă. N-ar fi prea multe de spus despre turci, cu 0 șuturi pe poartă”, a afirmat și Ciprian Marica.

The post Victor Pițurcă speră ca Italia să câștige Euro 2020! A fost impresionat de victoria clară cu Turcia: „E echipa mea preferată!” appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: andrei.preotu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 12/06/2021
Ora știre: 3:00 AM