Atentatul cu BOMBĂ de la Arad: Ultimele date din ANCHETĂ, care se derulează inclusiv pe PLAN EXTERN

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că în cazul asasinatului cu bombă de la Arad în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan cercetările continuă inclusiv pe plan extern.

Ministrul a spus, marți, că reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne sunt în contact cu parteneri externi, pentru strângerea de date legate de cazuistică și creionarea un portofoliu de posibili autori.

„Parchetul General coordonează ancheta de la Arad. Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori. În același timp, vreau să știți că am implicat, sub coordonarea inspectorului general al IGPR, domnul chestor Benone Matei, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru a livra tot ceea ce procurorul de caz solicită vizavi de cazul de la Arad. Sigur că date concrete din dosar nu pot să vă ofer, dar vă spun că, și în aceste zile, și astăzi când vorbim, aceste cercetări continuă”, a spus Lucian Bode, răspunzând unor întrebări adresate de jurnaliști.

Chestionat dacă există un cerc de suspecți, ministrul a precizat: „Asta vă spune procurorul, nu pot să vă spun eu”.

Citește și:

Noi DETALII în cazul ASASINĂRII omului de afaceri Ioan Crișan. Ce au descoperit anchetatorii


Surse judiciare: EXECUȚIA MAFIOTĂ de la Arad nu reprezintă un mod de operare specific infractorilor români

The post Atentatul cu BOMBĂ de la Arad: Ultimele date din ANCHETĂ, care se derulează inclusiv pe PLAN EXTERN appeared first on NewsAr.ro.

vezi articolul original aici
Author: Orlando Toader
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 16/06/2021
Ora știre: 12:04 PM