Patronii din Maramureș au bătut palma cu cei din Moldova

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) va organiza parteneriate și misiuni economice comune pentru comunitatea de business cu organizații similare din regiunea Moldovei.

O delegație a CCIM, condusă de președintele Florentin Tuș, s-a aflat în vizită de lucru la trei organizații similare din Regiunea de Nord-Est a României: CCCI Suceava, Neamț și Iași. Au avut loc discuții aplicate pe consultanță juridică, pregătire profesională, evenimente, plan de acțiuni pentru al doilea semestru al acestui an, obiective și viziuni care să contribuie la încurajarea și dezvoltarea mediului de afaceri.

“Consolidarea relațiilor de colaborare și dezvoltarea parteneriatelor cu colegii din sistemul cameral contribuie la identificarea de idei și servicii noi pot îmbunătăți activitatea camerelor de comerț și industrie în vederea sprijinirii și promovării mediului de afaceri pe care îl reprezintă.

Schimburile de experiență pot veni în sprijinul dezvoltării acestor relații de colaborare și de cunoaștere, în parte, a modului de organizare și funcționare ale  camerelor teritoriale.

Dialogul deschis și ferm cu conducerile celor trei organizații din regiunea Moldovei, respectiv cu coordonatorii principalelor departamente și direcții a generat imbold, încredere și noi oportunități de parteneriate și misiuni comune, pentru comunitatea de business”, susține Tuș.

vezi articolul original aici
Author: Nora Dumitrescu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 10/07/2021
Ora știre: 6:03 PM