Două femei au MURIT în accidente ÎNGROZITOARE în județul Arad (GALERIE FOTO + VIDEO)

Două femei și-au pierdut viața, în această după-amiază, în două accidente grave care au avut loc la câteva minute unul de celălalt pe drumurile din județul Arad.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, „în jurul orei 17,15, o femeie de 59 de ani, din Ghioroc, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Cuvin, la intersecția cu DJ 708/B, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Mândruloc. În urma impactului a decedat conducătoarea autoturismului și a fost rănit un minor, pasager în același autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat că celălalt conducător auto nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

La câteva minute de la producerea accidentului de la Cuvin, un alt eveniment rutier tragic a avut loc între Gurahonț și Pleșcuța.

Conform IPJ Arad, „în jurul orei 17,28, pe D.N. 79/a, o femeie de 55 de ani a condus un autoturism dinspre Gurahonţ spre Pleşcuţa, la km 10+970 metri pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani. În urma impactului a decedat o femeie de 43 de ani, pasageră în primul autoturism, fiind răniți conducătoarea autoturismului și un minor, pasager în același autoturism. Conducătorul celuilalt autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

Foto + Video: ISU Arad

The post Două femei au MURIT în accidente ÎNGROZITOARE în județul Arad (GALERIE FOTO + VIDEO) appeared first on NewsAr.ro.

vezi articolul original aici
Author: Orlando Toader
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 04/08/2021
Ora știre: 12:03 AM