Mihai Stoichiță, lăsat fără cuvinte de un fotbalist de la Farul Constanța. „Chiar l-am sunat pe Gică Hagi!”

Enes Sali (15 ani) este jucătorul de la Farul Constanța care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Stoichiță.

Enes Sali a adunat trei prezențe în tricoul echipei Farul Constanța, iar tânărul fotbalist în vârstă de 15 ani a reușit deja să îi impresioneze pe oamenii din fotbalul românesc.

Mihai Stoichiță (67 de ani) l-a urmărit cu atenție pe Enes Sali la meciurile jucate în tricoul echipei din Constanța și susține că fotbalistul trecut pe la juniorii Barcelonei „este un super talent”.

Mihai Stoichiță a fost lăsat fără cuvinte de Enes Sali

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal chiar l-a sunat pe Gică Hagi pentru a-l lăuda pe mijlocașul Farului care în urmă cu o săptămână a jucat în tricoul echipei naționale a României U17 la meciul cu Cehia, scor 3-1.

„Mă uit cu mare plăcere la Enes Sali. Este un super talent. Chiar îi spuneam lui Gică Hagi acum vreo 9 zile, i-am dat telefon după un meci. Le-am zis să îl ia la o echipă națională mai mare cu un an. A fost încântător”, a spus Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, la Pro X.

Sali Enes a fost premiat după meciul
dintre reprezentantele U13 ale cluburilor FC Viitorul și CS Universitatea Craiova.

Enes Sali a debutat la Farul la 15 ani

Enes Sali a debutat în Liga 1 pentru Farul Constanța la vârsta de 15 ani, 5 luni și 17 zile, iar înainte să ajungă la trupa condusă de Gică Hagi a evoluat pentru Barcelona Youth și Woodbridge Str. Acesta a făcut pasul către Academia Hagi pe 1 iulie 2018, iar pe 1 august 2021 a ajuns la prima echipă condusă de „Rege”.

  • 10.000 de euro este cota lui Enes Sali, conform transfermarkt.com
  • 30 iulie 2025 este data la care îi va expria contractul lui Enes Sali cu Farul Constanța
  • 3 selecții și un gol are Enes Sali la echipa națională a României U16

The post Mihai Stoichiță, lăsat fără cuvinte de un fotbalist de la Farul Constanța. „Chiar l-am sunat pe Gică Hagi!” appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: cornel.popescu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 11/09/2021
Ora știre: 6:01 PM