Nicolae Grigore a resuscitat la pauză Metaloglobus, cu patru schimbări, și a umilit Poli Timișoara în repriza secundă, după ce bănățenii au fost în avantaj

Metaloglobus București și Politehnica Timișoara se întâlnesc astăzi, de la ora 13:00, pe terenul echipei din Capitală, în etapa a 6-a a Ligii 2. Cele două echipe împărțeau înaintea debutului rundei, petrecută la ora 11:00 cu patru jocuri, locurile 8 și 9 în clasament, la egalitate perfectă, cu 7 puncte și golaveraj 6-6.

Dacă Poli a jucat în această săptămână în Cupa României și a câștigat cu 2-1 la Șoimii Lipova, obținând calificarea în 16-imi, Metaloglobus a avut pauză completă, după ce a fost eliminată din turul trecut de echipe de Liga 3 CS Tunari, învingătoare cu 1-0. Bucureștenii au disputat însă la începutul săptămânii, luni, un amical la Ghimbav cu Universitatea Craiova, pe care l-a pierdut cu 0-2.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Nicolae Grigore a resuscitat la pauză Metaloglobus, cu patru schimbări, și a umilit Poli Timișoara în repriza secundă, după ce bănățenii au fost în avantaj appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Marius Anghel
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 11/09/2021
Ora știre: 3:02 PM