Colegul lui Teo Trandafir, Bursucu, duce o viață de barosan! Își plimbă iubita cu un Mercedes G Klasse

Colegul de platou al lui Teo Trandafir duce o viață de „barosan”: conduce un bolid de lux, un Mercedes G Klasse care costă o avere!

Bursucu este unul dintre cele mai haioase personaje din lumea showbizului și nu degeaba este partenerul de platou al lui Teo Trandafir, căci fac echipă bună împreună și glumele lor spontane aduc zâmbete pe fețele telespectatorilor. Cariera lui în televiziune a început acum mult timp, încă de pe vremea când avea doar opt ani. Pe atunci făcea parte din grupul „Meloritm”, alături de care participa la multe emisiuni.

Mai târziu, Bursucu a devenit dansator și apoi coregraf. Iar, în ultimii, ani fanii l-au putut vedea constant la diverse emisiuni ale postului Kanal D. Notorietatea i-a adus fericire, dar cea mai mare bucurie i-o aduce familia! Și probabil că Bursucu nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba să-și scoată iubita în oraș, așa că o face în cel mai excentric mod!

Recent, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Bursucu în timp ce pleca de la LOFT Mamaia, dar nu singur, ci alături de iubita lui, Andreea, cea care i-a dăruit și două fetițe. Cei doi s-au îndreptat în grabă către bijuteria pe patru roți și au plecat împreună, iar Bursucu a demonstrat, încă o dată, că banii nu contează pentru el deloc, mai ales atunci când vine vorba de imaginea impecabilă pe care vrea să o aibă!

Mai multe detalii și imagini, pe CANCAN.RO.

Articolul Colegul lui Teo Trandafir, Bursucu, duce o viață de barosan! Își plimbă iubita cu un Mercedes G Klasse apare prima dată în Ciao.ro.

vezi articolul original aici
Author: Maria
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 13/09/2021
Ora știre: 12:01 PM