Farul Constanța – Academica Clinceni, ora 18.00, Live Video Online în etapa 8 din Liga 1. „Regele” n-a pierdut niciodată cu Ilie Poenaru! Echipele de start

Farul Constanța joacă împotriva celor de la Academica Clinceni, azi, ora 18.00, în etapa a 8-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar partida de pe stadionul din Ovidiu va fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

Duelul dintre Farul Constanța și Academica Clinceni din runda a 8-a se poate vedea la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

Partida de la Ovidiu este importantă pentru trupa condusă de Ilie Poenaru, toate acestea deoarece ilfovenii au șansa să părăsească ultima poziție din clasamentul Ligii 1.

Farul Constanța – Academica Clinceni Live Video Online în etapa 8 din Liga 1


Echipele de start:

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer – Purece, Artean, Boboc – Ganea, Betancor, Pitu
Rezerve: Brănescu, Mladen, Petre, Dobrosavlevici, Grameni, Ely Fernandes, Sali, Pires, Popescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Clinceni: Păun – Achim, Jutric, Bilali, Pîrvulescu – Moulin, Ventura – Cioiu, Omoh, William – Gavra
Rezerve: Ureche, Chandarov, Dumitrache, L. Filip, Goma, Kazlauskas, Patriche, Vellios
Antrenor: Ilie Poenaru


Înaintea partidei din etapa a 8-a, Farul Constanța se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, iar o victorie îi duce pe elevii lui Gică Hagi pânnă pe 4, la egalitate cu UTA Arad. De partea cealaltă, Academica Clinceni ar înregistrat prima victorie din sezonul actual dacă o învinge pe Farul Constanța. Trupa lui Ilie Ponaru este pe ultimul loc în clasament, cu două puncte, după ce în cele șapte meciuri jucate până acum au remizat de două ori și au pierdut 5 meciuri.

Partida dintre Farul și Academica Clinceni va fi arbitrată de Cătălin Popa, iar acesta o să fie ajutat de asistenții Florin Neacșu și Imre-Laszlo Bucsi. Arbitru de rezervă a fost ales Iulian Dima, iar Marian Dorobanțu observator.

The post Farul Constanța – Academica Clinceni, ora 18.00, Live Video Online în etapa 8 din Liga 1. „Regele” n-a pierdut niciodată cu Ilie Poenaru! Echipele de start appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: cornel.popescu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 13/09/2021
Ora știre: 6:02 PM