Primarul Brașovului își cere scuze după ce a parcat pe o trecere de pietoni

Primarul Brașovului, Allen Coliban, şi-a cerut scuze public, luni seara, după ce a admis că a parcat pe o trecere pentru pietoni înainte de a participa la festivităţile de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”.

Reacţia primarului USR PLUS a venit după ce au ajuns în presă imagini cu maşina Primăriei, pe care a condus-o luni dimineaţa, parcată pe o trecere de pietoni.

„Am ajuns la Colegiul Şaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an şcolar, pentru a vorbi despre investiţiile pe care le facem în educaţie şi a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în şcoli. Din păcate, singura zonă unde am putut parca maşina era la capătul unei treceri de pe o stradă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greşeala şi îmi prezint scuze în faţa braşovenilor”, a transmis, luni seara, primarul Brașovului, Allen Coliban.

Citește și: De la tren metropolitan până la creșterea suprafeței spațiilor verzi: Cum își propune Brașovul să reducă emisiile de carbon cu 55% până în 2030

The post Primarul Brașovului își cere scuze după ce a parcat pe o trecere de pietoni appeared first on România Liberă.

vezi articolul original aici
Author: Ioana Oancea
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 13/09/2021
Ora știre: 9:01 PM