Salariu fabulos pentru Cristi Balaj la CFR Cluj! Cât va primi noul președinte al echipei campioane | EXCLUSIV

CFR Cluj l-a convins pe Cristi Balaj să preia funcția de președinte al clubului, acesta fiind ademenit cu un salariu amețitor în Gruia, 25.000 de euro lunar, conform informațiilor ProSport.

Campioana României a fost nevoită să se reorienteze după îndepărtarea lui Marian Copilu, care a fost debarcat odată cu antrenorul Marius Șumudică. Conducerea lui CFR Cluj a tatonat mai mult timp pista Cristi Balaj, pe care a reușit în cele din urmă să îl convingă să preia funcția de președinte.

Clubul din Gruia va scoate din conturi în fiecare lună nu mai puțin de 25.000 de euro pentru a-i răsplăti munca fostului arbitru FIFA.

Salariu de 25.000 de euro pentru Cristi Balaj la CFR Cluj

Instalarea lui Cristi Balaj în funcția de președinte îi va costa pe cei de la CFR Cluj 25.000 de euro pentru fiecare lună pe care acesta o va petrece la conducerea clubului.

Fostul arbitru internațional se va afla pentru prima oară în postura de a conduce un club de fotbal, însă a mai ocupat funcții cu caracter managerial. După retragerea din arbitraj din 2016, a ocupat funcția de consilier la Ministerul Tineretului și Sportului, iar în 2019 a devenit președintele Agenției Naționale Anti Doping, după ce anterior fusese și președinte al Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Pe lista pentru postul de președinte al lui CFR Cluj s-au mai aflat Dani Coman, care a refuzat oferta pentru a continua la FC Hermannstadt, dar și Florin Prunea, care însă nu a fost pe placul ardelenilor în cele din urmă.

The post Salariu fabulos pentru Cristi Balaj la CFR Cluj! Cât va primi noul președinte al echipei campioane | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Jugravu Robert
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 14/09/2021
Ora știre: 9:01 PM