Cristiano Bergodi, deturnat de Dinamo din drumul spre Academica Clinceni! Nicolae Badea s-a implicat personal în negocieri, dar totul s-a blocat în ultimul moment | EXCLUSIV

Cristiano Bergodi a fost aproape să o preia pe Dinamo, după ce bucureștenii s-au despărțit tot de un italian: Dario Bonetti. Nicolae Badea s-a implicat în negocieri, iar ProSport a aflat de ce tehnicianul n-a ajuns în cele din urmă în „Ștefan cel Mare”.

Dorit și de Academica Clinceni, Cristiano Bergodi și-a dorit să revină în România, acolo unde s-a simțit foarte bine, a ajuns să negocieze cu Dinamo, dar negocierile au picat după ce roș-albii n-au putut să-i achite salariul antrenorului care a pregătit-o și pe Rapid.

Dinamo a suferit, duminică, pe Arena Națională, cea mai dură înfrângere din istorie în Liga 1, 0-6 cu FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a. „Am ajuns aici cu mâinile goale și am încercat să mențin echipa în viață. În acest moment mă simt folosit și obosit din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru”, a spus Dario Bonetti, după ce a fost demis.

Cristiano Bergodi a fost aproape de Dinamo! De ce a picat totul

Imediat după despărțirea de Dario Bonetti, Dinamo a încercat să numească repede un alt antrenor, în contextul în care se apropie un alt meci tare, cel cu FC Botoșani.

Din informațiile ProSport, Nicolae Badea a condus negocierile cu Cristiano Bergodi prin intermediari, însă italianul n-a putut fi adus, având în vedere problemele cu banii de la Dinamo.

După experiența cu Dusan Uhrin, Dinamo a vrut un alt antrenor familiarizat cu fotbalul din România, însă pretențiile financiare ale lui Bergodi au fost exagerate, în viziunea „câinilor”.

The post Cristiano Bergodi, deturnat de Dinamo din drumul spre Academica Clinceni! Nicolae Badea s-a implicat personal în negocieri, dar totul s-a blocat în ultimul moment | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: andrei.preotu
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 15/09/2021
Ora știre: 12:01 AM