Vești extraordinare din Brazilia! Pele a părăsit secția de terapie intensivă și e pregătit să își reia viața obișnuită! Mesajul fostului fotbalist pentru fanii săi | FOTO

Fostul mare fotbalist brazilian Pele ne-a dat emoții în ultima perioadă, însă acum a anunțat că a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și că este pregătit să își reia rutina zilnică.

Pele a fost operat de curând pentru extirparea unei tumori la colon, iar medicii au confirmat că lucrurile merg în direcția bună. Fostul mare internațional brazilian a postat un mesaj pe pagina sa de facebook imediat după ce a părăsit secția de terapie intensivă și a anunțat că starea sa este una foarte bună.

Ca dovadă la cele afirmate, Pele a atașat un selfie făcut chiar în rezerva sa din spitalul din Sao Paulo, în care zâmbește și pare plin de viață.

Mesajul lui Pele pentru fani după ce a ieșit de la terapie intensivă

Pele nu a dorit să își țină admiratorii cu sufletul la gură, astfel că imediat după ce a părăsit secția de terapie intensivă le-a transmis acestora un mesaj emoționant. Brazilianul a dat asigurări că starea sa de sănătate este stabilă, anunțând chiar că este pregătit să joace „un meci de 90 de minute, plus prelungiri”.

„Dragi prieteni, acesta este un mesaj adresat fiecăruia dintre voi. Să nu credeți pentru o secundă că nu am citit miile de mesaje pline de dragoste pe care le-am primit din partea voastră. Vă mulțumesc din suflet celor care v-ați rupt un minut pentru a-mi transmite o energie pozitivă. Dragoste, dragoste și iar dragoste! Am părăsit deja secția de terapie intensivă și sunt în rezerva mea. Îmi trăiesc fericit fiecare zi, cu dispoziția de a juca 90 de minute, plus prelungiri. Vom fi împreună curând!”, este mesajul postat de Pele în mediul virtual.

În ultimii ani, și mai ales odată cu startul pandemiei de Covid, Pele a ales să se retragă din ochii publicului în casa lui de vacanță din Sao Paulo, alături de familie și apropiați.

The post Vești extraordinare din Brazilia! Pele a părăsit secția de terapie intensivă și e pregătit să își reia viața obișnuită! Mesajul fostului fotbalist pentru fanii săi | FOTO appeared first on Prosport.

vezi articolul original aici
Author: Jugravu Robert
Link sursa știre: {authorlink}
Data articol: 15/09/2021
Ora știre: 3:00 AM